Kloosterstraat 59

DUIVENDRECHT

Vraagprijs: € 445.000,- k.k.

Kenmerken

Soort woning:
benedenwoning
Kamers:
4
Woonopp.:
80 m²

Omschrijving

4-Kamer-benedenwoning met grote geïsoleerde werk-/hobbyruimte. *** For English see below *** —— Deze uitstekend bijgehouden 4-kamer hoek-benedenwoning is naast een…

4-Kamer-benedenwoning met grote geïsoleerde werk-/hobbyruimte. *** For English see below ***
------
Deze uitstekend bijgehouden 4-kamer hoek-benedenwoning is naast een fraaie voor- en zijtuin uitgerust met een grote zuidelijk gesitueerde achtertuin (ca. 216 m2). Aan de achterzijde is een geheel geïsoleerde berging van ca. 25 m2 geplaatst.

Via de zijingang betreedt u de authentiek betegelde vestibule van deze benedenwoning. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, de tuingerichte keuken, straatgerichte woonkamer, de badkamer en een interne berging, tevens meterkast. Achter in de tuin is een grote geïsoleerde en onderhoudsarme berging geplaatst. Deze kan worden gebruikt als kantoor, opslagruimte, atelier, krachthonk, muziekstudio of voor een opgroeiend kind die wat meer zelfstandigheid wenst.

Deze woning is gesitueerd op loopafstand van de dorpskern van Duivendrecht. Hier woont u op korte afstand van Amsterdam maar met de charmes en rust van een dorp. Diverse scholen, het winkelcentrum, NS-station Duivendrecht, metrostation Van der Madeweg en de uitvalsweg naar A1, A2 en A10 liggen allemaal in de directe nabijheid van deze woning.

De woning is goed onderhouden, recent geschilderd en de badkamer vernieuwd. De woning valt onder een actieve VVE, die al het groot onderhoud aan het pand reeds heeft uitgevoerd. De VVE kosten liggen daardoor laag (€ 40 p.m.). Bent u op zoek naar een karakteristiek, instapklaar huis met veel bergruimte, dan zal deze woning u zeker aanspreken.

INDELING
Via de zij-entree betreedt u de vestibule van de woning met daarin nog de authentieke wandbetegeling. Vervolgens staat u in de centrale hal. Van hieruit heeft u toegang tot iedere ruimte van het appartement. De woonkamer, de badkamer en een interne bergkast zijn straatgericht, de overige ruimten (3 slaapkamers en de gesloten keuken) zijn tuingericht. De gehele begane grondvloer is voorzien van een laminaat vloerafwerking.

WOONKAMER
Vanuit de woonkamer heeft u zicht over de voortuin en de straat. Doordat de woonkamer ligt op het noorden, blijft deze in de zomer aangenaam koel. De plafonds zijn glad gestuct en gesausd, de wanden zijn gestuct en deels voorzien van behang. Ook beschikt de woonkamer over een inbouwkast en LED-inbouwspots in de nis.
De kozijnen zijn deels uitgevoerd in het onverwoestbare Noorse grenen en deels in hardhout. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas. Vrijwel alle authentieke deuren zijn nog in de woning aanwezig. De plafonds bevinden zich op een hoogte van bijna 2.70 meter.

KEUKEN
De gesloten keuken ligt centraal in de woning en is voorzien van een deur naar de achtertuin. Aan beide zijden van de keuken zijn kastjes en een aanrechtblad aanwezig. Het betreft een Bribus keuken uit 2012 voorzien van: een Duropal aanrechtblad met verzonken spoelbak, een afzuigkap met motor en afvoer naar buiten, een 4-pits gaskookplaat, elektrische oven, geïntegreerde vaatwasser en een inbouw koel-/vriescombinatie. De inbouwapparatuur is vernieuwd in 2019. De bovenkastjes zorgen voor extra bergruimte. Boven en naast de loopdeur naar de achtertuin zijn twee te openen ramen aanwezig. De vloer van de keuken is uitgerust met plavuizen en het plafond is verlaagd en voorzien van LED - inbouwspots.

SLAAPKAMERS
De hoofdslaapkamer treft u geheel achterin de hal van de woning. De kamer is ca. 15 m2 groot en uitgerust met 2 vaste inbouwkasten. Via dubbele tuindeuren heeft u vanuit deze kamer toegang tot het terras. De kamer is deels voorzien van behang en deels van gesausde wanden. De tweede slaapkamer in grootte meet ca. 10 m2 en heeft eveneens 2 openslaande tuindeuren naar het terras. De derde slaapkamer is ca. 7 m2 groot en voorzien van een vaste inbouwkast.

BADKAMER
De badkamer is inpandig en uitgerust met de wasmachine- en drogeraansluiting, een wastafelmeubel, een wandcloset en een inloopdouche met hardglazen spatscherm. De badkamer is in 2019 voorzien van een nieuwe keramische wastafel, radiator en Grohe douchecombinatie met regendouche en een gewone douche. De badkamer is betegeld met een grote witte wandtegel tot het plafond en een tijdloze antracieten vloertegel. In het plafond zijn LED-inbouwspots aanwezig en de designradiator maakt het af.

TUINLIGGING
De tuin bij dit appartement ligt pal op het zuiden en verzekert u van een maximaal aantal uren zonlicht. Direct achter de woning beschikt u over een groot terras over de volle breedte van het appartement (ca. 11 1/2 meter). Direct achter de woning is geen bebouwing aanwezig dus u heeft vrij zicht naar achteren. Door de overhangende balkons van de 2 bovengelegen appartementen beschikt u over een overkapping ter hoogte van de 2 grootste slaapkamers en deze balkons zorgen tevens voor het koel houden van de slaapkamers in de zomer.
De tuin is rondom geheel voorzien van een hardhouten schutting. Achterin de tuin is een grote onderhoudsarme berging gebouwd. Daarnaast biedt de tuin ook toegang tot de kleinste berging, deze is gebouwd door de VVE en doet prima dienst als fietsenhok. De tuin is verzorgd en ingericht met diverse borders, een gazon, terras en voetpaden.

TUINHUIS / BERGING
Achterin de tuin treft u de oorspronkelijke stenen berging (met daaraan gekoppeld de bergingen van de bovenburen) en een grote extra berging welke in 2014 nieuw is geplaatst. Deze bestaat uit 3 onderdelen: Een grote bergruimte van ca. 19 m2, toegankelijk via dubbele deuren. Dan een kleinere berging van ca. 6 m2, toegankelijk via een enkele loopdeur en tot slot een veranda / overkapping van ca. 7 m2.
Tussen de twee gedeeltes van de nieuwe berging staat momenteel een houten wand. Deze is indien gewenst gemakkelijk te verwijderen waarna er weer 1 grote ruimte ontstaat. Deze berging is gebouwd op een betongewapende fundering, uitgevoerd in houtskelet, volledig geïsoleerd (wand, vloer en plafond), voorzien van een onderhoudsvrije Keralit bekleding en een EPDM dakbedekking. Deze berging is voorzien van elektra en koud water.

BIJZONDERHEDEN
- Grote zonnige zuidelijk gesitueerde achtertuin met groot terras direct bij de woning.
- Gelegen op eigen grond
- Vrij parkeren in de straat
- Kleinere stenen berging en grote onderhoudsarme berging incl. veranda achter in de achtertuin.
- Gehele appartement voorzien van laminaat.
- 3 slaapkamers variërend in grootte.
- Hoge plafonds tot 2.70 meter en authentieke binnendeuren.
- Intergas Kompakt HRe CV-ketel (2012) in een tuinkast tegen de achtergevel.
- Lage VVE lasten € 40 per maand.
- Breed pad naast de woning om evt met een aanhanger achter de woning te kunnen komen.
- Centrale ligging nabij scholen, dorpscentrum, openbaar vervoer en ontsluitingswegen.

-------------------------------------
ENGLISH VERSION:

This well maintained 4-room corner ground floor apartment has a beautiful front and side garden and is also equipped with a large south-facing backyard. In the back of the garden is a fully insulated storage room of approx. 25 m2.

Through the side entrance you enter the authentic tiled vestibule of this ground floor apartment. From the big central hall you have access to the 3 bedrooms, the garden-oriented kitchen, street oriented living room, bathroom and an internal storage room. At the back of the garden is a large insulated and low-maintenance storage room. This can be used as an office, storage room, studio, music studio or for a child who wants more independence.

This house is located within walking distance of the center of the village of Duivendrecht. Here you live at a short distance from Amsterdam but with the charm and tranquility of a village. Several schools, the shopping center, Duivendrecht railway station, metro station Van der Madeweg and the highway to A1, A2 and A10 are all in the immediate vicinity of this property.

The house is well maintained, recently painted and the bathroom renewed. The house has an active VVE (owners association), which has already done all major maintenance on the property. The VVE costs are therefore low (40€ pm). Are you looking for a characteristic, ready to move in house with lots of storage space, then this property will certainly appeal to you.

FLOORPLAN
Through the side entrance you enter the vestibule of the house with the authentic tiles. Then you are in the central hall. From here you have access to every room from the apartment. The living room, bathroom and an internal storage closet are street oriented, the other rooms (3 bedrooms and the closed kitchen) are garden-oriented. The entire ground floor has a laminate floor finish.

LIVING ROOM
From the living room you have a view over the front garden and the street. Because the living room faces north, it remains pleasantly cool in summer. The ceilings are smooth plastered, the walls are plastered and partly wallpapered. Also, the living room has a built-in closet and LED spotlights in the alcove.
The window frames are partly executed in the indestructible Norwegian pine and partly in hardwood. The entire apartment is double glazed. Almost all authentic doors are still present in the house. The ceilings are at a height of almost 2.70 meters.

KITCHEN
The kitchen is centrally located in the house and has a door to the backyard. On both sides of the kitchen are cabinets and counter tops. It is a Bribus kitchen from 2012 with: a Duropal countertop with recessed sink, an extractor hood with motor and air outlet to the outside, a 4-burner gas hob, electric oven, integrated dishwasher and a built-in fridge / freezer combination. The built-in appliances have been renewed in 2019. The top cabinets provide extra storage space. Above and next to the door to the backyard are two windows that can be opened. The floor of the kitchen is equipped with tiles and the ceiling is lowered and equipped with LED recessed spotlights.

BEDROOMS
The master bedroom is located at the back of the hall of the house. The room is about 15 m2 and equipped with 2 fixed wardrobes. Through double garden doors you have access from this room to the terrace. The room is partly furnished with wallpaper and partly with plastered walls. The second bedroom in size measures approx. 10 m2 and also has 2 patio doors to the terrace. The third bedroom is approx 7 m2 and has a built-in wardrobe.

BATHROOM
The bathroom is equipped with washing machine and dryer connections, a washbasin, a wall closet and a walk-in shower with hard glass splash guard. The bathroom is in 2019 remodeled with a new ceramic sink, radiator and Grohe shower combination with rain shower and an normal shower. The bathroom is tiled with a large white wall tile to the ceiling and a timeless anthracite floor tile. There are LED spotlights in the ceiling.

GARDEN
The garden at this apartment is south facing and ensures a maximum number of hours of sunlight. Directly behind the house you have a large terrace over the full width of the apartment (approx. 11 1/2 meter). There are no buildings directly behind the house so you have a clear view to the rear. Because of the overhanging balconies of the 2 upper apartments you have a canopy over the 2 largest bedrooms and these balconies also keep the bedrooms cool in the summer.
The garden is completely surrounded by a hardwood fence. In the back of the garden is a
built large low-maintenance storage room. In addition, the garden also provides access to the smallest storage room, which is built by the VVE and serves very well as a bicycle shed. The garden is cared for and furnished with various borders, a lawn, terrace and footpaths.

GARDEN HOUSE / STORAGE ROOM
At the back of the garden you will find the original stone shed (attached to the storage rooms of the upstairs neighbours) and a large extra shed which is newly installed in 2014. The new shed consists of 3 parts: A large storage room of approx 19 m2, accessible through double doors. Then a smaller storage room of approx. 6 m2, accessible through a single door and finally a veranda / canopy of approx. 7 m2.
Between the two parts of the new storage room is currently a wooden wall. This can easily be removed if desired after which 1 large space will be created. This storage room is built on a concrete reinforced foundation, executed in wood frame, fully insulated (wall, floor and ceiling), provided with a maintenance-free Keralit covering and an EPDM roofing. This storage room is equipped with electricity and cold water.

DETAILS
- Large sunny south-facing backyard with large terrace right next to the house.
- Freehold property
- Free parking in the street
- Smaller stone shed and large low-maintenance storage room including veranda in the back garden.
- Entire apartment with laminate flooring.
- 3 bedrooms varying in size.
- High ceilings up to 2.70 meters and authentic interior doors.
- Intergas Kompakt HRe boiler (2012) in a garden closet against the rear wall.
- Low VVE charges € 40 per month.
- Wide path next to the house to make it possible to access the garden with a trailer.
- Central location near schools, village center, public transport and access roads.

This well maintained 4-room corner ground floor apartment has a beautiful front and side garden and is also equipped with a large south-facing backyard. In the back of the garden is a fully insulated storage room of approx. 25 m2.

Through the side entrance you enter the authentic tiled vestibule of this ground floor apartment. From the big central hall you have access to the 3 bedrooms, the garden-oriented kitchen, street oriented living room, bathroom and an internal storage room. At the back of the garden is a large insulated and low-maintenance storage room. This can be used as an office, storage room, studio, music studio or for a child who wants more independence.

This house is located within walking distance of the center of the village of Duivendrecht. Here you live at a short distance from Amsterdam but with the charm and tranquility of a village. Several schools, the shopping center, Duivendrecht railway station, metro station Van der Madeweg and the highway to A1, A2 and A10 are all in the immediate vicinity of this property.

The house is well maintained, recently painted and the bathroom renewed. The house has an active VVE (owners association), which has already done all major maintenance on the property. The VVE costs are therefore low (40€ pm). Are you looking for a characteristic, ready to move in house with lots of storage space, then this property will certainly appeal to you.

FLOORPLAN
Through the side entrance you enter the vestibule of the house with the authentic tiles. Then you are in the central hall. From here you have access to every room from the apartment. The living room, bathroom and an internal storage closet are street oriented, the other rooms (3 bedrooms and the closed kitchen) are garden-oriented. The entire ground floor has a laminate floor finish.

LIVING ROOM
From the living room you have a view over the front garden and the street. Because the living room faces north, it remains pleasantly cool in summer. The ceilings are smooth plastered, the walls are plastered and partly wallpapered. Also, the living room has a built-in closet and LED spotlights in the alcove.
The window frames are partly executed in the indestructible Norwegian pine and partly in hardwood. The entire apartment is double glazed. Almost all authentic doors are still present in the house. The ceilings are at a height of almost 2.70 meters.

KITCHEN
The kitchen is centrally located in the house and has a door to the backyard. On both sides of the kitchen are cabinets and counter tops. It is a Bribus kitchen from 2012 with: a Duropal countertop with recessed sink, an extractor hood with motor and air outlet to the outside, a 4-burner gas hob, electric oven, integrated dishwasher and a built-in fridge / freezer combination. The built-in appliances have been renewed in 2019. The top cabinets provide extra storage space. Above and next to the door to the backyard are two windows that can be opened. The floor of the kitchen is equipped with tiles and the ceiling is lowered and equipped with LED recessed spotlights.

BEDROOMS
The master bedroom is located at the back of the hall of the house. The room is about 15 m2 and equipped with 2 fixed wardrobes. Through double garden doors you have access from this room to the terrace. The room is partly furnished with wallpaper and partly with plastered walls. The second bedroom in size measures approx. 10 m2 and also has 2 patio doors to the terrace. The third bedroom is approx 7 m2 and has a built-in wardrobe.

BATHROOM
The bathroom is equipped with washing machine and dryer connections, a washbasin, a wall closet and a walk-in shower with hard glass splash guard. The bathroom is in 2019 remodeled with a new ceramic sink, radiator and Grohe shower combination with rain shower and an normal shower. The bathroom is tiled with a large white wall tile to the ceiling and a timeless anthracite floor tile. There are LED spotlights in the ceiling.

GARDEN
The garden at this apartment is south facing and ensures a maximum number of hours of sunlight. Directly behind the house you have a large terrace over the full width of the apartment (approx. 11 1/2 meter). There are no buildings directly behind the house so you have a clear view to the rear. Because of the overhanging balconies of the 2 upper apartments you have a canopy over the 2 largest bedrooms and these balconies also keep the bedrooms cool in the summer.
The garden is completely surrounded by a hardwood fence. In the back of the garden is a
built large low-maintenance storage room. In addition, the garden also provides access to the smallest storage room, which is built by the VVE and serves very well as a bicycle shed. The garden is cared for and furnished with various borders, a lawn, terrace and footpaths.

GARDEN HOUSE / STORAGE ROOM
At the back of the garden you will find the original stone shed (attached to the storage rooms of the upstairs neighbours) and a large extra shed which is newly installed in 2014. The new shed consists of 3 parts: A large storage room of approx 19 m2, accessible through double doors. Then a smaller storage room of approx. 6 m2, accessible through a single door and finally a veranda / canopy of approx. 7 m2.
Between the two parts of the new storage room is currently a wooden wall. This can easily be removed if desired after which 1 large space will be created. This storage room is built on a concrete reinforced foundation, executed in wood frame, fully insulated (wall, floor and ceiling), provided with a maintenance-free Keralit covering and an EPDM roofing. This storage room is equipped with electricity and cold water.

DETAILS
- Large sunny south-facing backyard with large terrace right next to the house.
- Freehold property
- Free parking in the street
- Smaller stone shed and large low-maintenance storage room including veranda in the back garden.
- Entire apartment with laminate flooring.
- 3 bedrooms varying in size.
- High ceilings up to 2.70 meters and authentic interior doors.
- Intergas Kompakt HRe boiler (2012) in a garden closet against the rear wall.
- Low VVE charges € 40 per month.
- Wide path next to the house to make it possible to access the garden with a trailer.
- Central location near schools, village center, public transport and access roads.

Type:
Appartement
Soort woning:
benedenwoning
Bouwjaar:
1942
Kamers:
4
Woonopp.:
80 m²
Perceelopp.:
320 m²
Ligging:
aan rustige weg, in woonwijk
Garage:
geen garage
Tuin:
achtertuin, voortuin, zijtuin
BergingType:
vrijstaand kunststof
Energie label:
E
Status:
verkocht onder voorbehoud